Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Головним героєм «фотожаб» у Фейсбуці став заступник голови КМДА Генадій Пліс.

Історія почалась з того, що пан Пліс виклав у себе на сторінці в Фейсбуці фотографію на фоні настінного розпису у підземному переході з підписом: «Ось такими мають бути і інші підземні переходи…»

9

За декілька годин у соцмережі почався парад жартів, у якому висміювали деякі підходи столичних комунальників до благоустрою та ремонту інфраструктури міста. В результаті Генадій Пліс також «сфотографувався» з побіленими деревами, жовтими напівсферами, новою підсвіткою пам’ятника Сагайдачному, пластиковою огорожею на Бесарабці та став героєм нового київського муралу.

У коментарях користувачі соцмережі зазначали, що в той час, як комунальники малюють у підземних переходах настінні розписи, для зручності людей з інвалідністю, батьків з візочками, інших людей, яким складно долати підземні переходи, майже нічого не робиться, хоча ніби-то проведена реконструкція.

[metaslider id=19897]

Усі «фотожаби» можна подивитись за посиланням.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button